onsdag den 23. januar 2013

Sticky kyllingespyd (glutenfri)


Lækre saftige og klistrede kyllingespyd på den sunde måde..
De blev over al forventning og kan virkelig anbefales - både varme og kolde.
En kombination af sødmen fra dadlerne og den krydrede smag fra ingefæren og chili er helt perfekt.


Sticky kyllingespyd
12 spyd - to per person + rester til dagen after:)

5 stk kyllingbryst
20 g frisk ingefær
15 dadler, uden sten
1 chili, ca 5 cm
1 fed hvidløg
Saft fra 2 lime
6 spsk tamari eller glutenfri soya
1/4 tsk salt
12 bambusspyd

1. Læg bambuspinde i blød
2. Blend marinaden til det bliver en tyk pasta
3. Skær kyllingen i mundrette stykker, læg dem i en pose med marinaden og 'masser' posen, så det hele bliver fordelt. Lad det trække i køleskabet i min. 1 time.
4. Kom kyllingen på spyd og fordel den resterende marinade fra posen på spydene
5. Bag spydene på en bageplade i ovnen ved 170 grader i 15-20 minutter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar