mandag den 25. februar 2013

Bagt citroncreme med passionsfrugt og ristede mandler (glutenfri)


Mmm en lille cremet bagt sag med citron, passionsfrugt og mandelmel..

Det kan simpelthen ikke blive lettere at lave og skal laves i forvejen, så ingen stress.

Skøn dessert til skønne gæster..

Citroncreme med passionsfrugt og mandler
Giver 6 styk

70 g rørsukker
Revet skal fra 1 citron
4 æg
50 g mandelmel
250 ml creme fraiche 18% eller græsk yoghurt
250 ml kokosmælk (rystet grundigt)
60 ml citronsaft
1 passionsfrugt (kan undlades)

Pynt
Ristede mandelflager
Mere passionsfrugt eller tørret havtorn
Hvid chokolade
Flormelis

1. Forvarm ovnen til 160 C
2. I en lille skål 'nulres' sukker og revet citronskal - det frigiver olien i citronen
3. Pisk æggene i, derefter mandelmel, creme fraiche, kokosmælk, citronsaft og passionsfrugt
4. Hæld cremen i 6 glas eller andre ovnfaste små forme
5. Placer glassene i et fad og hæld vand i, så det minimum dækker halvvejs op ad glassenes fyld
6. Bag i vandbad i cirka 30 minutter eller indtil de har sat sig
7. Rist mandelflagerne og pynt med havtorn, shavet hvid chokolade og flormelis




Desseret en fra den ultra smukke glutenfri kogebog 'Small plates & sweet treats'..


Følg med på Instagram @kjegind
Bloglovin - her
Facebook - her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar