lørdag den 9. februar 2013

Bagt hirse med æble (glutenfri)


Ja, endnu en morgenmad:)

Hvis du har en morgenstund, hvor du har god tid, så giv din grød en ekstra omgang - i ovnen med lidt lækkert på.. Det er hele de 15 minutter værd!

Giver en sprød bagt kant og lidt sjovere end en almindelig omgang morgengrød. Prøv også at skift ud med frosne blåbær..


Bagt hirse med æble
Til 1 person

40 g hirseflager
250 ml mælk - jeg bruger rismælk
ksp salt
1/4 tsk vanilje
Lidt kanel
1 spsk kokos
1/2 æble
1 spsk sirup
Mandel og kokosflager

I en lille kasserolle koges hirse, mælk, salt, vanilje og lidt kanel. Lad det lige koge op og lad det hvile imens æblet skæres i tynde både.
Når grøden har sat sig og den ikke er flydende længere, så hæld den i et lille ildfast fad eller skål. Pres æblebådene ned i, drys med kokos- og mandelflager, sirup og ryg med lidt kanel.
Bag i en forvarmet ovn i 15 minutter ved 200 C.



Følg med på Instagram @kjegind
Bloglovin - her
Facebook - her



Ingen kommentarer:

Send en kommentar